Over de voetsalon

PEDICURE

Over de salon

Mijn pedicure salon is gelegen in het hart van Houten. Samen met een manicure en een kapsalon bevind ik mij in het zogeheten ‘Houtens Hart’. Zodra u de trap oploopt komt u binnen in een prachtige ruimte waar u centraal staat. Het pand is net nieuw wat een moderne en hygiënische uitstraling geeft.  In mijn behandelingen pas ik verschillende behandelvormen toe afgestemd wat u en uw voeten nodig hebben. Door mijn opleiding en jarenlange ervaring worden mijn behandelingen als zeer goed ervaren. Tijdens mijn behandelingen staan hygiëne, zorgvuldigheid en zorg voorop. Ik zorg ervoor dat uw voeten weer helemaal gezond en worden en dat u geen last meer heeft van eventuele problemen. Met name de omgang met patiënten en het samen bereiken van goede resultaten maakt mij erg enthousiast.

OVER MIJ

Dorothe Bongers

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Dorothe Bongers, ik ben al enkele jaren werkzaam als gediplomeerd medisch pedicure. Na een aantal jaar actief te zijn geweest in de fashion-industrie wilde ik mij gaan focussen op iets anders. Ik vond het helpen van mensen al erg leuk en dit wilde verder doorzetten door ook medisch mensen te gaan helpen. Het was al jaren mijn droom om iets voor mezelf te beginnen en ik ben blij dat dit nu ook is uitgekomen. Samen met mijn vriendin Daniëlle die de manicure verzorgt konden we zo een bedrijfje opzetten en aan de slag gaan.

HOUTENS HART

Samenwerkingen

Mijn pedicure salon is onderdeel van Houtens Hart. Dit is een samenwerking van drie bedrijven die zich bezighouden met Hair & Beauty.

Dianiëlle's Nagelstudio

Indien u voor de eerste keer een afspraak met ons maakt, zullen wij u adviseren welke nagelbehandeling het beste bij u past. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en de toestand van uw eigen nagels. Wij hebben een uitgebreide keuze aan kleuren welke afgestemd zijn op het jaargetijde en de actuele modetrends.

Hairstudio Hair & Beauty Houtens Hart

Met onze gediplomeerde ervaren en creatieve hairstylisten werken wij volgens de laatste trends en geven een passend en persoonlijk advies op het gebied van knippen. Uw zelfvertrouwen is onze maatstaf voor succes en onze eerste prioriteit is om u dat goede gevoel te bezorgen. 

Plan online - bel - app voor een afspraak

Maak afspraak
Plan snel een afspraak in
Pedicure Voetsalon Houten
Hoi, voor wanneer zou je een afspraak willen inplannen? - Dorothe Bongers.